Wines paired best with our berries

Levering

Vi leverer dine ordrer direkte i et specifikt 30 minutters interval
Området for levering dækker alle postnumre i København.

Shipping prices:
- Copenhagen - 120 kr.
- Closest suburbs (before highways E47 and E20) - 160 kr.
- Outlying suburbs - 200 kr.
- Self-pickup from Gentofte - 0 kr.

Closest suburbs include Tårnby, Hvidovre, Brøndbyøster, Rødovre, Vanløse, Brønshøj-Husum, Mørkhøj, Søborg, Vangede, Dyssegård, Gentofte, Hellerup, Charlottenlund
Outlying suburbs include Kastrup, Dragør, Brøndby Strand, Vallensbæk Strand, Ishøj, Karlslunde, Greve, Tune, Køge, Taastrup, Vallensbæk, Albertslund, Glostrup, Skovlunde, Herlev, Ballerup, Værløse, Bagsværd, Kongens Lyngby, Klampenborg, Virum, Holte, Birkerød

Self-pickup from Gentofte.

Gratis forsendelse på ordrer over 1500 kr.

Om Os

Vi fremstiller vores produkter med en stor passion og entusiasme!

Vi mener at smag, økologiske ingredienser og fremragende kundeservice betyder noget. Prøv vores økologiske jordbær - Forkæl dig selv eller dem du elsker!

Vi ser frem til at se dig blive din leverandør.

Opdag fordelene ved vores jordbær

Vi leverer sødhed!
Søde, modne jordbær
Vi udvælger nøjsomt de sødeste økologiske Jordbær med perfekte former og smag
Belgisk Chokolade
Belgisk chokolade har den perfekte balance af sødme, bitterhed og cremethed
Økologiske Ingredienser
Frisk, sund, lækker
Unikke sæt, med specialudvalgte bær, som har en storslået aroma og ægte belgisk chokolade med en udsøgt smag. Det er en fremragende gave, der vil glæde både kvinder, børn og mænd.

Choko Berry jordbær i chokolade er en fantastisk overraskelse til din elskede mor, bedstemor, søster, veninde, far, kollega og endda chef. Hvis du har brug for en udsøgt og unik dessert til bryllup, polterabend, konference eller andre begivenheder tilbyder vi tilberedning og levering (af jordbær i chokolade) i København.

Our Instagram: @choco_berry_copenhagen

Jordbær overtrukket med chokolade

Jordbær og chokolade synes at være helt forskellige ting, men sammen komplimenterer de hinanden. Der findes søde og sure jordbær. Chokolade har også mange forskellige smage. Når de to blandes, skabes der nye smagsoplevelser. Udover det, har vi også mange forskellige drys som frysetørrede bær, nødder og meget andet.

Ofte forsøger folk at genskabe denne dessert derhjemme. Men det er ikke altid, det lykkes. Og hvis jordbær bare er en bær, så er chokolade et komplekst produkt, der skal tilberedes med omhu. Den nemmeste mulighed er en chokoladeplade fra supermarkedet.
Den opvarmes i et vandbad og omrøres for at danne en ensartet masse. Det er i denne masse jordbærrene dyppes. Derefter kan det dekoreres med nødder og andet drys. Og så er desserten klar og den vil helt sikkert smage godt. Men det er endnu bedre med belgisk Callebaut chokolade. Det er netop den, vi arbejder med.

Dem, der ikke ønsker at spilde tid og eksperimentere, kan altid kontakte os for at købe et sæt af vores jordbær i chokolade. Vi vil tilberede det på den bedste facon, og med en sådan sød gave vil du helt sikkert gøre et fantastisk indtryk.
Kontakt os:
Made on
Tilda